Vrhunski zubni implantati u Zagrebu. Nedostaje vam jedan zub ili više zuba? Nadogradite kompletan zub za samo 204 kn mjesečno!

Najbolja ponuda za vas koju je teško nadmašiti!

Ovo je tvoja jedinstvena prilika da nadomjestiš zub koji ti nedostaje zubnom krunicom na implantatu po najpovoljnijoj cijeni na tržištu. Brzo i bezbolno!

Naš tim vrhunskih stručnjaka stomatolgije tu je da trajno riješi tvoj problem i vrati ti osmijeh na lice.

*Mogućnost plaćanja na rate
Nadogradite kompletan zub u Dental centru Ostojić! Vrhunski zubni implantati u zagrebu

Ugovori BESPLATAN pregled

Tražiš najboljeg stomatologa? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.
Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje

Ugovori
BESPLATAN pregled

Tražiš najboljeg stomatologa za ugradnju zubnih implantata? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.
Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje
Vrhunski zubni implantati u Zagrebu kao trajno rješenje za bezubost

Zubni implantati s doživotnom garancijom

Premium implatanti i dugogodišnje iskustvo idealno su rješenje za vas! U našoj ordinaciji korisimo renomirane PREMIUM implantate na koje dajemo doživotnu garanciju.

Savršeno vrijeme za rješavanje problema – Vrhunski zubni implantati u Zagrebu s doživotnim jamstvom!

Kompletan zub na implantatu samo 204 kn mjesečno

Zašto ugraditi implantate?

Ugradnjom zubnih implantata možete trajno riješiti problem nedostatka zubi, bez obzira je li riječ o nedostatku jednog zuba, više zubi ili potpuno bezuboj čeljusti. Zubni implantati trajno su fiksno rješenje kod problema nedostatka jednog ili više zubi, ali i u slučajevima bezubih čeljusti. Zubni implantati ponašaju se kao prirodni zubi te vraćaju sve oralne funkcije nakon završetka tretmana.

Implantati se održavaju jednako kao i pravi zubi te je iz tog razloga vrlo bitna oralna higijena te njeno pravilno održavanje.

Koliko implantati djeluju na samopouzdanje čovjeka vidljivo je prvi puta kada se pacijent pogleda sa novim zubima. Zubi koji nedostaju negativno utječu na izgled svake osobe. Zubni implantati pomažu i strukturi lica, ponajviše obrazima i ustima te su zaslužni i za mlađi izgled.

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas