All on 5

ALL-ON-5 je savršeno rješenje za one koji žele fiksne zube za skromniji budžet

Ugovori besplatni pregled i zablistaj s novim prekrasnim osmijehom!

All on 5 implantati

Za sve pacijente koji imaju manju čeljust, imaju prostora u zagrizu do premolara i to im je dovoljno za žvakanje, a ekonomski nisu u prilici snositi troškove ALL-On-4 metode ili ALL-ON-6, odlučuju se za ovo rješenje koje im omogućuje deset fiksnih zubi na pet implantata. Ova metoda se preporučuje osobama treće životne dobi kojima se smanjuje potreba za velikim žvakanjem, osobama koje imaju male čeljusti i naravno onima kojima mobilna proteza ne odgovara.

Pacijenti nakon implantoprotetske terapije All on 5 rješenja zadovoljni su estetikom, funkcionalnošću i općenito poboljšanjem kvalitete života.

Priprema za ALL ON 5 zahvat

CBCT (ConeBeam CT) snimka

CBCT snimka omogućava prikaz kosti u 3 dimenzije preko računalnog programa kako bi nam olakšala preciznije i lakše pozicioniranje implantata kod pacijenta.
Trodimenzionalni prikaz koštanih struktura i kompjuterska simulacija ugradnje implantata daju pacijentu uvid u sam plan i postupak liječenja.
Digitalni softwer nam pomaže u odluci da li je implantološka terapija uopće moguća, te postoji li potreba za dodatnim kirurškim tehnikama i materijalima. Jedna od najvažnijih prednosti 3D dijagnostike je mogućnost odabira vrste implantata kao i najjednostavnije minimalno-invazivne tehnike ugradnje za samog pacijenta.

Digitalni RTG

Klasični zubni rentgen o kojem smo gore govorili je stvar prošlosti.
Ono što nudimo je RVG (radioviziografija), odnosno digitalno snimanje zuba koje do 90% manje zrači od klasičnog RTG-a. Najveća prednost mu je prije svega momentalni pristup slici i precizna dijagnostika. Postoje dva tipa RTG snimki koje koristimo u našoj ordinaciji a to su digitalni ortopan i intraoralna dentalna slika. Digitalni ortopan je panoramska digitalna snimka cijele čeljusti (gornje i donje). Intraoralna dentalna slika daje nam prikaz pojedinog zuba, detalje krune i korijena te okolnih struktura parodonta i alveolarne kosti.

Računalno vođena implantacija zubnih implantata

Provodi se računalnim programom za analizu CT snimaka pacijentovih čeljusti koji služi za virtualno planiranje ugradnje ALL ON 5 implantata. Precizna je i točna dijagnostička metoda koja prikazuje sve promjene stanja kosti. Vrlo precizno prikazuje susjedne zube ako ih ima, položaj živaca, krvnih žila, čeljusnih sinusa.

Navedeni računalni program omogućuje savršenu 3D rekonstrukciju čeljusti što olakšava planiranje kompletnog postupka ugradnje All on 4 implantata. Ovim programom postižemo visoku preciznost kako kirurškog tako i protetskog dijela terapije.

Ugovorite besplatni stomatološki pregled!

Od besplatnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije!
Vrati osmijeh svome licu još danas!