Oralna kirurgija | Dental centar Ostojić - Ordinacija

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija obuhvaća niz kirurških zahvata na području usne šupljine i zubi pacijenta.

Oralna kirurgija

Oralna kirurgija obuhvaća niz kirurških zahvata na području usne šupljine i zubi pacijenta.

Ugovori stručni pregled i zablistaj sa novim prekrasnim osmijehom!

Potrebna vam je oralna kirurgija?

Oralna kirurgija obuhvaća niz kirurških zahvata na području usne šupljine i zubi pacijenta. Svi se zahvati provode u lokalnoj anesteziji i potpuno su bezbolni za pacijenta.

Najčešći oralno kirurški zahvati su uobičajeno i komplicirano vađenje zubi, neizraslih i retiniranih umnjaka, te vađenje zaostalih i slomljenih korijena zubi. Oralna kirurgija obuhvaća još i kirurgiju desni, rekonstrukciju estetskih i funkcionalnih poremećaja usne šupljine.

Osim spomenutih zahvata, oralna kirurgija pomaže još i u implantologiji te ispravlja i nepravilnosti lica i čeljusti.

Vaše zdravlje je dragocjeno i to je najvažnije. Samo kirurški zahvati obavljeni u profesionalnoj i kvalitetnoj ordinaciji dolaze u obzir kada je u pitanju Vaše zdravlje!

Oralna kirurgija

Alveotomija

Za Pacijente koji imaju velike konstantne ili povremene bolove u stražnjem (lateralnom) području čeljusti uzrokovanu mogućim nicanjem osmica ( umnjaka )

Apikotomija

Apikotomija je uklanjanje vrška korijena zuba koji je pod kroničnom upalom i ne može se izliječiti endodontskom terapijom. Zahvat je brz, bezbolan traje svega nekoliko minuta

Cistektomija

Riješite se cisti koje uništavaju vaše zube i kost. Nemojte čekati ni trena. Ciste su tihi ubojice, jer često pacijenti nemaju nikakve simptome a ciste znaju ekspanzivno rasti i uništavati zube i kosti

Sinus lift

Podizanjem dna maksilarne sinusne membrane u mogućnosti smo stvoriti prostor koji se nadopunjuje umjetnom kosti (koštana augumentacija) i na taj način postižemo i dobivamo kost za ugradnju implantata.

Implantologija

Bilo da se radi o nadomjesku jednog zuba, više njih ili potpune bezubosti, količina odnosno broj potrebnih implantata ili proteza na implantatima definira se na prvom pregledu.

Gummy smile

Ako ste nezadovoljni estetskim izgledom produljenog zubnog mesa za produživanje kliničkih kruna zuba koristi se laser koji uklanja višak gingive, te oblikuje pravilan oblik zubnog luka.

Što je Oralna kirurgija?

Oralna kirurgija je grana stomatologije koja se bavi raznim kirurškim zahvatima na području oralne šupljine. Najvažniji i najčešći zahvati u oralnoj kirurgiji su upravo vađenje zuba bilo da se radi o jednostavnim vađenjim, kompliciranim vađenjim ili alveotomijama. Slijedeći zahvati koji slijede po učestalosti bi bile apikotomije, cistektomije, dizanje sinusa, ugradnja implantata, modelacije i nivelacije grebena, odstranjivanje papiloma, fibroma, mukokela i ostali potrebni kirurški zahvati. .

Dogovori besplatni stomatološki pregled!

Od stručnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije!
Vrati osmijeh svome licu još danas!