Estetska stomatologija – Smile makeover

Uključuje postupke kojima uljepšavamo Vaš osmjeh.

Ako imate zub koji ima veliki ispun ili koji je oslabljen karijesom i ako ispun sam ne može riješiti situaciju, u obzir dolaze i krunicemetalne ili bezmetalne, keramičke krunice, ovisno o situaciji u ustima i vašim željama, zahtjevima i mogućnostima.

Ljuskice su najlakši način postizanja vrhunske dentalne estetike – radi se o tankim kompozitnim ili keramičkim fasetama, restauracijskim stomatološkim nadomjescima, koje se postavljaju na površinu zuba te im daju potpuno prirodan izgled i toliko poznati „Hollywood smile“.

estetska stomatologija u zagrebu

Priče & Iskustva Naših Pacijenata

SvjedočanstvaLian Y.
Sada sam prezadovoljna radom i veselim se novim životnim izazovima.
Klinički slučajDora P.
Zamjenila sam estetski lošu “žabicu” s dva implantata u prednjem dijelu nakon dugo vremena.
SvjedočanstvaDonald D.
Definitivno nemam više strah od stomatologa i sigurno ću vas svima toplo preporučiti.

Samopouzdanje i kvaliteta života koju Vam donosi novi osmijeh nezamjenjivi su, a za to su savršene upravo keramičke krunice!

vrhunska estetska stomatologija u zagrebu

Ugovori BESPLATAN pregled

Tražiš najboljeg stomatologa? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.

Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje

Zakaži BESPLATAN pregled

Tražiš najboljeg stomatologa? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.
Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje

Keramičke ljuskice (veneeers)

Ljuskice su tanke keramičke nadogradnje koje se lijepe na prednju stranu zuba.

Izgledaju poput prirodnih zuba i na njih se neće uloviti nikakav pigment te neće promijeniti boju s vremenom. Prilagodljive i čvrste ljuskice se koriste za različita poboljšanja osmijeha i izgleda uopće, od kompletnih tzv. “makeovera“ do popravaka odlomljenih ili malo oštećenih zuba.

Bezmetalne keramičke ljuskice (veeners), uz krunice, najljepši su način da karijesom destruirane i diskolorirane zube promjenite u blistav osmjeh!

estetska stomatologija keramičke ljuskice

Zubni nakit

Ako se želi još više istaknuti lijepi osmijeh, preporuča se zubni nakit. Postavljanje ne oštećuje zubnu caklinu, a po želji ga se može ukloniti bilo kada. Stavljanje i skidanje je u potpunosti bezbolno.

Izbjeljivanje zubi

Pacijenti su često nezadovoljni bojom svojih zuba. Boja može biti neadekvatna iz više razloga: genetika, uzimanje nekih antibiotika, vitamina i minerala, konzumacija hrane i pića koja boje zube, pušenje, starenje itd. U takvim slučajevima sasvim opravdano se preporuča izbjeljivanje. Postoje dva načina izbjeljivanja. Izbjeljivanje kod kuće metodom udlage i izbjeljivanje u ordinaciji – ova metoda je puno brža i odvija se u kontroliranim uvjetima. Efekt se postiže nakon 2-3 posjete.

Nakon pozitivnih iskustava u radu s diodnim laserom za meka tkiva (najviše ga koristimo za manje kirurške zahvate – uključujući estetske korekcije gingive pri izradi krunica i mostova), u 9. mjesecu 2012. god. naša stomatološka ordinacija dobiva laser najnovije generacije EPIC-10. To je laser s najkraćim pulsem, a poznato je da kraći pulsevi uzrokuju manje termalnog oštećenja i čišće rezove.

EPIC-10 laser u stomatologiji

Epic 10 je kirurški i terapeutski diodni laser u samom vrhu svjetske tehnologije, dizajniran za široku primjenu u oralnoj kirurgiji mekih tkiva, kod izbjeljivanja te pružanja privremenog olakšanja u terapiji boli.

Epic 10 koristi poluvodičku diodu kao izvor laserskog svjetla u infracrvenom području svjetlosnog spektra, a kroz fleksibilni vodič stomatolog dopire do svih područja usne šupljine u ovisnosti o zahvatu koji se izvodi. Jednokratni nastavci garantiraju sterilno okružje zahvata.
Tipična primjena mu je kod izbjeljivanja zuba, desenzibilizacije preosjetljivih zubnih vratova, tretmana afta i herpesa, endodonstkog liječenja te paradontološke terapije.

estetska stomatologija u zagrebu

Iskoristi prednosti laserskog tretmana

Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini i podrška je standardnim stomatološkim procedurama. Koristi se u oralnoj kirurgiji, parodontologiji, liječenju afti, herpesa, smanjenju osjetljivosti vrata zuba, liječenju korijenskih kanala te za izbjeljivanje zuba.

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 8:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!