Estetska stomatologija | Dental centar Ostojić - Ordinacija

Estetska stomatologija

Smile makeover – uključuje postupke kojima uljepšavamo Vaš osmjeh

Ugovori stručni pregled i zablistaj sa novim prekrasnim osmijehom!

Keramičke ljuskice, čišćenje i izbjeljivanje zubi ili zubni nakit?

Krivi zubi, primjena boje na caklini, veliki prostori između zubi, nesimetrični zubni niz. Svi ti nedostaci ako se radi o estetskom make-overu mogu se riješiti poliranjem, izbjeljivanjem ili ugradnjom zubnih ljuskica ( veneers). Također je moguća i ugradnja zubnog nakita kako bi još više istaknuli lijepi osmijeh.
Ako želite riješiti samo promjenu boje zuba preporučujemo poliranje te izbjeljivanje a za rješavanje manjih estetskih nedostataka preporučujemo i ugradnju zubnih ljuskica.

Estetska stomatologija

Zubne ljuskice

Rješavanje manjih estetskih nedostataka danas je jednostavnije uz veneers ljuskice. Priuštite si holywoodski osmijeh kakav imaju filmske zvijezde.

Čišćenje i izbjeljivanje

Osvježiti boju zubi danas je vrlo jednostavno i povoljno. Prije izbjeljivanja svakako preporučamo uklanjanje naslaga i poliranje.

Gummy smile

Ako ste nezadovoljni estetskim izgledom produljenog zubnog mesa za produživanje kruna zuba koristimo se laser koji uklanja višak gingive.

Zubni nakit

Ugradnja cirkonskog zubnog nakita potpuno je bezbolna. Zubnim cirkonima i nakitom možete dodatno istaknuti prekrasan osmijeh.

Invisalign®

Invisalign® aparatići napravljeni su po mjeri svakog pojedinca, i razlikuju se od klasičnih aparatića u tome što je duljina terapije vremenski kraća.

Keramičke ljuskice (veneeers)

Ljuskice su tanke keramičke nadogradnje koje se lijepe na prednju stranu zuba.

Izgledaju poput prirodnih zuba i na njih se neće uloviti nikakav pigment te neće promijeniti boju s vremenom. Prilagodljive i čvrste ljuskice se koriste za različita poboljšanja osmijeha i izgleda uopće, od kompletnih tzv. “makeovera“ do popravaka odlomljenih ili malo oštećenih zuba.

Bezmetalne ljuskice (veeners), uz krunice, najljepši su način da karijesom destruirane i diskolorirane zube promjenite u blistav osmjeh!

Zubni nakit

Ako se želi još više istaknuti lijepi osmijeh, preporuča se zubni nakit. Postavljanje ne oštećuje zubnu caklinu, a po želji ga se može ukloniti bilo kada. Stavljanje i skidanje je u potpunosti bezbolno.

Izbjeljivanje zubi

Pacijenti su često nezadovoljni bojom svojih zuba. Boja može biti neadekvatna iz više razloga: genetika, uzimanje nekih antibiotika, vitamina i minerala, konzumacija hrane i pića koja boje zube, pušenje, starenje itd. U takvim slučajevima sasvim opravdano se preporuča izbjeljivanje. Postoje dva načina izbjeljivanja. Izbjeljivanje kod kuće metodom udlage i izbjeljivanje u ordinaciji – ova metoda je puno brža i odvija se u kontroliranim uvjetima. Efekt se postiže nakon 2-3 posjete.

Nakon pozitivnih iskustava u radu s diodnim laserom za meka tkiva (najviše ga koristimo za manje kirurške zahvate – uključujući estetske korekcije gingive pri izradi krunica i mostova), naša stomatološka ordinacija posjeduje i laser novije generacije EPIC-10. To je laser s najkraćim pulsem, a poznato je da kraći pulsevi uzrokuju manje termalnog oštećenja i čišće rezove.

Dogovori besplatni stomatološki pregled!

Od stručnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije!
Vrati osmijeh svome licu još danas!