Najbrže i najkvalitetnije lasersko izbjeljivanje zuba 

Estetska stomatologija – Smile makeover

Uključuje postupke kojima uljepšavamo Vaš osmjeh.

Ako imate zub koji ima veliki ispun ili koji je oslabljen karijesom i ako ispun sam ne može riješiti situaciju, u obzir dolaze i krunicemetalne ili bezmetalne, keramičke krunice, ovisno o situaciji u ustima i vašim željama, zahtjevima i mogućnostima.

Kermaičke ljuskice (Veneers) su najlakši način postizanja vrhunske dentalne estetike – radi se o tankim kompozitnim ili keramičkim fasetama, restauracijskim stomatološkim nadomjescima, koje se postavljaju na površinu zuba te im daju potpuno prirodan izgled i toliko poznati „Hollywood smile“.

estetska stomatologija u zagrebu – lasersko izbjeljivanje zuba u zagrebu po najpovoljnijim cijenama

keramičke ljuskiceLjuskice ili Veneers jedno su od najčešćih rješenja u suvremenoj estetskoj stomatologiji za postizanje ‘hollywoodski bijelog osmijeha’. To su tanki prozirni porculanski listići koji se lijepe na prednju površinu zuba, a mogu se koristiti za ispravljanje mnogih nepravilnosti poput oblika, veličine, položaja i boje zuba. Ako želite vratiti samopouzdanje, ljuskice su idealno rješenje za postizanje skladno oblikovanih zubi i blistavo bijelog osmijeha.

Priče & Iskustva Naših Pacijenata

Keramičke ljuskice

Keramičke bi ljuskice, odnosno eng. veneers mogle biti dobro rješenje za vas. Iako ni jedan oblik terapije estetske stomatologije ne može zamijeniti dobru oralnu i parodontalnu higijenu, ljuskice postavljene na vaše prirodne zube mogu jednostavno popraviti i uljepšati vaš osmijeh i vaše samopouzdanje.

SvjedočanstvaLian Y.
Sada sam prezadovoljna radom i veselim se novim životnim izazovima.
Klinički slučajDora P.
Zamjenila sam estetski lošu “žabicu” s dva implantata u prednjem dijelu nakon dugo vremena.
SvjedočanstvaDonald D.
Definitivno nemam više strah od stomatologa i sigurno ću vas svima toplo preporučiti.

Samopouzdanje i kvaliteta života koju Vam donosi novi osmijeh nezamjenjivi su, a za to su savršene upravo keramičke krunice!

vrhunska estetska stomatologija u zagrebu – lasersko izbjeljivanje zuba cijene

Ugovori BESPLATAN pregled

Tražiš vrhunskog stomatologa? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.

Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje

Zakaži BESPLATAN pregled

Tražiš vrhunskog stomatologa? Naruči se na BESPLATAN specijalistički pregled. Vrati osmijeh svome licu još danas.
Bezbolni tretmani · Ugodan ambijent · Stručno osoblje

Najbrže lasersko izbjeljivanje zuba najbolja cijena u zagrebu

Keramičke ljuskice (veneeers)

Ljuskice su tanke keramičke nadogradnje koje se lijepe na prednju stranu zuba.

Izgledaju poput prirodnih zuba i na njih se neće uloviti nikakav pigment te neće promijeniti boju s vremenom. Prilagodljive i čvrste ljuskice se koriste za različita poboljšanja osmijeha i izgleda uopće, od kompletnih tzv. “makeovera“ do popravaka odlomljenih ili malo oštećenih zuba.

Bezmetalne ljuskice (veeners), uz krunice, najljepši su način da karijesom destruirane i diskolorirane zube promjenite u blistav osmjeh!

Lasersko izbjeljivanje zuba i estetska stomatologija –
keramičke ljuskice

Zubni nakit

Ako se želi još više istaknuti lijepi osmijeh, preporuča se zubni nakit. Postavljanje ne oštećuje zubnu caklinu, a po želji ga se može ukloniti bilo kada. Stavljanje i skidanje je u potpunosti bezbolno.

Izbjeljivanje zubi

Pacijenti su često nezadovoljni bojom svojih zuba. Boja može biti neadekvatna iz više razloga: genetika, uzimanje nekih antibiotika, vitamina i minerala, konzumacija hrane i pića koja boje zube, pušenje, starenje itd. U takvim slučajevima sasvim opravdano se preporuča izbjeljivanje. Postoje dva načina izbjeljivanja. Izbjeljivanje kod kuće metodom udlage i izbjeljivanje u ordinaciji – ova metoda je puno brža i odvija se u kontroliranim uvjetima. Efekt se postiže nakon 2-3 posjete.

Nakon pozitivnih iskustava u radu s diodnim laserom za meka tkiva (najviše ga koristimo za manje kirurške zahvate – uključujući estetske korekcije gingive pri izradi krunica i mostova),  naša stomatološka ordinacija posjeduje i laser novije generacije EPIC-10. To je laser s najkraćim pulsem, a poznato je da kraći pulsevi uzrokuju manje termalnog oštećenja i čišće rezove.

EPIC-10 laser u stomatologiji

Epic 10 je kirurški i terapeutski diodni laser u samom vrhu svjetske tehnologije, dizajniran za široku primjenu u oralnoj kirurgiji mekih tkiva, kod izbjeljivanja te pružanja privremenog olakšanja u terapiji boli.

Epic 10 koristi poluvodičku diodu kao izvor laserskog svjetla u infracrvenom području svjetlosnog spektra, a kroz fleksibilni vodič stomatolog dopire do svih područja usne šupljine u ovisnosti o zahvatu koji se izvodi. Jednokratni nastavci garantiraju sterilno okružje zahvata.
Tipična primjena mu je kod izbjeljivanja zuba, desenzibilizacije preosjetljivih zubnih vratova, tretmana afta i herpesa, endodonstkog liječenja te paradontološke terapije.

estetska stomatologija u zagrebu

Iskoristi prednosti laserskog tretmana

Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini i podrška je standardnim stomatološkim procedurama. Koristi se u oralnoj kirurgiji, parodontologiji, liječenju afti, herpesa, smanjenju osjetljivosti vrata zuba, liječenju korijenskih kanala te za izbjeljivanje zuba.

keramičke ljuskice veneers su najbolje estetsko stomatološko rješenje

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas