Zubne ljuskice – Veneers

Zubne ljuskice su vrlo tanke transparentne navlake koje prekrivaju samo vanjsku površinu zuba.

Ugovori besplatni pregled i zablistaj sa novim prekrasnim osmijehom!

Veneers ili Zubne ljuskice

Zubne ljuskice su vrlo tanke transparentne navlake koje prekrivaju samo vanjsku površinu zuba. Za usporedbu; kada stavljamo zubnu krunicu moramo izbrusiti 2/3 zuba i u biti krunica opasava cijeli zub, na 360°, dok je za ljuskicu potrebno izbrusiti samo 1/3 zuba i ona se lijepi na njegovu vanjsku površinu. Savršeno imitiraju boju prirodnog zuba i uglavnom se koriste za estetske korekcije (dijasteme, diskoloraciju, minimalna odstupanja u zubnom luku, oštećenja ili mala otkrhnuća zuba). Iako većina ljudi metodom izbjeljivanja može postići željeni ton bijele boje, kod drugih je to nemoguće pa se odlučuju na postavljanje zubnih ljuskica i tako trajno rješavaju problem ružnih, diskoloriranih zubi.

Priuštite si Holiwoodski osmijeh

Krivi zubi, primjena boje na caklini, veliki prostori između zubi, nesimetrični zubni niz. Svi ti nedostaci ukoliko se radi o estetskom make-overu zubne ljuskice (Veneers) su idealno rješenje.

Izrađuju se individualno po mjeri pacijenta i prekrivaju samo prednji dio zuba, te na taj način rješavaju i najzahtjevnije estetske anomalije.

Pacijenti imaju želju uvijek vidjeti kako ljuskice izgledaju i koja je razlika između njih i krunica, pa kad vide da se radi o tako tankoj keramičkoj faseti ne mogu vjerovati da tako lagana i prozračna navlaka može riješiti njihov problem, ali one su upravo namijenjene da bi poboljšale estetiku frontalnog dijela čeljusti.

Zubne ljuskice najrasprostranjenije su estetsko rješenje u američkoj stomatologiji i Hollywood-u.

Ugovorite besplatni stomatološki pregled!

Od besplatnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije!
Vrati osmijeh svome licu još danas!