Moderna tehnologija

Možemo se pohvaliti vrhunskom opremom koja je u samom vrhu hrvatskih i svjetskih standarda i trendova te nam pomaže u postizanju još veće kvalitete usluge.

Moderni materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Garantiramo najviše standarde struke i povoljne cijene.

Naša stomatološka ordinacija nudi cijeli niz usluga – od besplatnog prvog pregleda i konsultacija sa stomatologom, do složenih implantoloških zahvata. Stručni tim stomatologa pružiti će vam vrhunsku stomatološku zaštitu i dijagnostiku.

AIR FLOW MASTER PIEZON

Uređaj koji se sastoji od nastavka za ultrazvučno uklanjanje kamenca i nastavka za zračno poliranje površine zuba koji je ugodan za pacijenta te ne oštećuje zubno meso i caklinu.

Treći se nastavak koristi ispod zubnog mesa gdje nježno polira površinu korijena zuba te znatno smanjuje broj bakterija čime se parodontitis dovodi u stanje mirovanja i u konačnici se sprečava gubitak zuba.

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 8:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

BIOLASE WATERLASE IPLUS

Moderni dentalni laser koji se koristi kod terapije paradontitisa, izbjeljivanja, endodontskog liječenja i mnogih drugih tretmana bez boli uz daleko manji period oporavka naspram klasičnih metoda.

Funkcionalnost

WaterLase iPlus laser danas pruža najveće mogućnosti u kirurgiji – otvaranje implantata i impaktiranih zuba, oblikovanju gingive te sanaciji karijesa gotovo bezbolno.

Vrhunska izrada

Nema klasičnog zvuka turbine („bušilice“) tako da posjet stomatologu postaje ugodniji.

Jednostavnost

Laser je minimalno invazivan i štedi zubno tkivo, posjet traje kraće.

PLANMECA INTRA RVG SISTEM

Moderan finski kompjuterizirani RTG uređaj. Ciljana dentalna slika svakog pojedinog zuba prikazuje detalje krune i korijena kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti te omogućava stomatologu donošenje najbolje odluke u korist pacijenta.

PRF DUO

PRF metoda koristi produkte koji se dobiju iz pacijentove krvi i koriste se primarno u oralnoj i estetskoj kirurgiji. U novije vrijeme se kod naprednijih stomatoloških zahvata PRF metoda koristi zbog boljeg zarastanja kosti i mekih tkiva te služi kao idealna priprema za kirurške zahvate koji prethode implantatima.

DENTALNI LASER EPIC 10 – diodni laser za meka tkiva najnovije generacije

TI-MAX – Uređaj koji se koristi za strojnu obradu korijenskog kanala.

Sterilizacija i dezinfekcija

Sigurnost naših pacijenata uvijek je na prvom mjestu. Upravo zbog toga smo postavili visoke standarde sterilizacije i dezinfekcije.

Cilj nam je zaštita svakog pacijenta i osoblja u ordinaciji pa je u skladu s tim higijena besprijekorna.

Svaki instrument kao i sve što je potrebno za rad sa pacijentom prolazi proces dezinfekcije i sterilizacije.

Naši pacijenti mogu biti sigurni da u trenutku kada sjednu na stomatološki stolac, sve što dolazi u kontakt sa njihovim ustima i zubima je čisto, dezinficirano i sterilno.

Sterilizacija i dezinfekcija u stomatološkoj ordinaciji Ostojić

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas