Stomatološka oprema | Dental centar Ostojić - Ordinacija

Stomatološka oprema

Moderni materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.

Stomatološka oprema

Moderni materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.

Stomatološka oprema

Moderni materijali i tehnologije u kombinaciji sa dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe.

Moderna tehnologija

Možemo se pohvaliti vrhunskom opremom koja je u samom vrhu hrvatskih i svjetskih standarda i trendova te nam pomaže u postizanju još veće kvalitete usluge. Moderni materijali i tehnologije u kombinaciji s dugogodišnjim iskustvom sigurno će zadovoljiti sve vaše zdravstvene i estetske potrebe. Garantiramo najviše standarde struke i povoljne cijene.

Naša stomatološka ordinacija nudi cijeli niz usluga – od besplatnog prvog pregleda i konzultacija sa stomatologom, do složenih implantoloških zahvata. Stručni tim stomatologa pružit će vam vrhunsku stomatološku zaštitu i dijagnostiku.

Air Flow Master Piezon

Uređaj koji se sastoji od nastavka za ultrazvučno uklanjanje kamenca i nastavka za zračno poliranje površine zuba koji je ugodan za pacijenta te ne oštećuje zubno meso i caklinu.
Treći se nastavak koristi ispod zubnog mesa gdje nježno polira površinu korijena zuba te znatno smanjuje broj bakterija čime se parodontitis dovodi u stanje mirovanja i u konačnici se sprečava gubitak zuba.

Biolase Waterlase iPlus

Moderni dentalni laser koji se koristi kod terapije parodontitisa, izbjeljivanja, endodontskog liječenja i mnogih drugih tretmana bez boli uz daleko manji period oporavka naspram klasičnih metoda. WaterLase iPlus laser danas pruža najveće mogućnosti u kirurgiji – otvaranje implantata i impaktiranih zuba, oblikovanje gingive te sanaciju karijesa gotovo bezbolno. Nema klasičnog zvuka turbine („bušilice“) tako da posjet stomatologu postaje ugodniji. Laser je minimalno invazivan i štedi zubno tkivo, posjet traje kraće.

Planmeca intra RVG

Moderan finski računalni RTG uređaj. Ciljana dentalna slika svakog pojedinog zuba prikazuje detalje krune i korijena kao i okolne strukture parodonta i alveolarne kosti te omogućava stomatologu donošenje najbolje odluke u korist pacijenta

Planmeca Romexis sustav i ProX i ProMAX3D

Moderni dentalni laser koji se koristi kod terapije paradontitisa, izbjeljivanja, endodontskog liječenja i mnogih drugih tretmana bez boli uz daleko manji period oporavka naspram klasičnih metoda. WaterLase iPlus laser danas pruža najveće mogućnosti u kirurgiji – otvaranje implantata i impaktiranih zuba, oblikovanje gingive te sanaciju karijesa gotovo bezbolno. Nema klasičnog zvuka turbine („bušilice“) tako da posjet stomatologu postaje ugodniji. Laser je minimalno invazivan i štedi zubno tkivo, posjet traje kraće.

PRF duo

PRF metoda koristi produkte koji se dobiju iz pacijentove krvi i koriste se primarno u oralnoj i estetskoj kirurgiji. U novije vrijeme se kod naprednijih stomatoloških zahvata PRF metoda koristi zbog boljeg zarastanja kosti i mekih tkiva te služi kao idealna priprema za kirurške zahvate koji prethode implantatima.

Dentalni laser Epic 10

Epic 10 je kirurški i terapeutski diodni laser u samom vrhu svjetske tehnologije, dizajniran za široku primjenu u oralnoj kirurgiji mekih tkiva, kod izbjeljivanja te pružanja privremenog olakšanja u terapiji boli. Epic 10 koristi poluvodičku diodu kao izvor laserskog svjetla u infracrvenom području svjetlosnog spektra, a kroz fleksibilni vodič stomatolog dopire do svih područja usne šupljine u ovisnosti o zahvatu koji se izvodi. Jednokratni nastavci garantiraju sterilno okružje zahvata. Tipična primjena mu je kod izbjeljivanja zuba, desenzibilizacije preosjetljivih zubnih vratova, tretmana afta i herpesa, endodonstkog liječenja te paradontološke terapije.

Dogovori besplatan stomatološki pregled!

Od stručnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije! Vrati osmijeh svome licu još danas!