Stomatolog Zagreb

Zašto nas posjetiti

Vrhunski stručnjak implantologije

Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu 1995. godine, te nakon toga kontinuirano radi na edukaciji s posebnim naglaskom na protetiku i implantologiju.

Privatnu praksu otvara 2005. godine zaposlivši tim mladih educiranih, ambicioznih doktora koji zajedno s njom rastu i 2011. godine prerastaju u praksu koja objedinjuje Stomatološku ordinaciju i Dental centar Ostojić s pet suvremeno opremljenih ordinacija.

Trenutno završava postdiplomski specijalistički studij iz Dentalne implantologije na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu.

Renata Ostojić, dr.med.dent

Stomatolozi

dr. Sebastijan Sandev
Sebastijan Sandev, dr.med.dent., spec. oralne kirurgije

Raditi u ovakvoj opuštenoj atmosferi s timom koji je spreman i za najteže situacije meni predstavlja najveće zadovoljstvo. 

Ines
Ines Buljan, dr.med.dent.

Nakon njegovog dugogodišnjeg i kontinuiranog razvoja, laser konačno dobiva sve veću primjenu u medicini, posebno u stomatologiji. U usporedbi s tradicionalnim metodama, laser je puno nježniji i u većini slučajeva bezbolan čak i bez upotrebe lokalne anestezije! U ordinaciji dr. Ostojić laser se koristi u više različitih svrha. Laser je savršena pomoć u parodontološkoj terapiji, izbjeljivanju zubi, endodontskom liječenju i kod herpesa. 

Kristina Pilipović, dr.med.dent.

Stjecanje dobre navike odlaska na redovite kontrole kod stomatologa razvija se već u najranijem djetinjstvu. Ponekad su roditelji nesvjesni važnosti mliječnih zubi za razvoj i konačan izgled trajnih zubi pa odgađaju prvi odlazak stomatologu do upisa u osnovnu školu. Upravo iz tog razloga pokušavamo kod naših najmlađih pacijenata stvoriti pozitivno ozračje već na prvim kontrolama. 

Dragana
Dragana Koleski, dr.med.dent.

U našoj ordinaciji, endodontskom liječenju zuba,  posvećujemo posebnu pažnju. Ključne smjernice za uspješno izliječen zub su minuciozan i strpljiv pristup stomatologa, potpuno bezbolan zahvat za pacijenta uz lokalnu anesteziju, brzina i efikasnost – korištenje tehnike strojne endodoncije te kontrola zahvata uz precizne RVG snimke u našem CT/RTG centru. Ne zaboravite da je savršeno izliječen zub od ključne važnosti za Vaše zube.

Gorana Dizdar Montanari, dr.med.dent.

Ukoliko želite promijeniti oblik, veličinu, položaj ili boju prirodnih zubi, ispraviti manje ortodontske nepravilnosti, smanjiti razmak između zubi ili se riješiti ružnih, starih ispuna, suvremena estetska stomatologija nudi savršeno rješenje – ljuskice! Uz minimalno brušenje površine zuba, mogu se postići vrhunski rezultati i tako poboljšati Vaš osmijeh i vratiti samopouzdanje.

Matea Bogdanić, dr.med.dent.

Konzervativna dentalna medicina podrazumijeva liječenje i uklanjanje karijesa na zubima te izradu visokokvalitetnih ispuna. Današnji visoki zahtjevi pacijenata pomakli su granice te se uz minimalnu preparaciju zuba i primjenu novih kompozitnih materijala omogućuje savršena nadoknada zubnog tkiva.

Marija
Marija Šimunović, dr.med.dent.

Endodontsko liječenje zuba i konzervativa dio su moje svakodnevnice. Strpljenje i temeljitost prilikom pregleda te komunikacija s pacijentom odlični su preduvijeti za zdravlje vaših zuba. Zdravi zubi jamče potpuno uživanje u životu.

Ivana Glavač, dr.med.dent.

Blistavo bijeli i pravilni zubi te prirodan osmijeh su zasigurno jedan od najvažnijih čimbenika pri formiranju općeg dojma o nekome. Vrhunskim protetskim radovima vam nadomještamo izgubljene zube, korigiramo postojeće, ukratko poboljšavamo funkciju i estetski izgled zuba, a samim tim poboljšavamo kvalitetu Vašeg života. Ne misleći pri tome samo na ljepotu nego i zdravlje.

Snježana
Snježana Radić, dr.med.dent.

Nakon dugogodišnjeg iskustva u renomiranim poliklinikama dentalne medicine, 2017. godine pridružuje se radnom timu privatne stomatološke ordinacije Renata Ostojić. Polja posebnog interesa su joj protetika i konzervativna stomatologija iz čega je stekla certifikat na međunarodnom regionalnom iTop kongresu 2014. godine.

Stručne, smirene – uvijek uz Osmijeh

Naše su asistentice desne ruke doktoricama. Uvijek će Vas dočekati širokog osmijeha.

Na raspolaganju su za dogovor ili promjenu termina, a ukoliko je potrebno, ohrabrit će Vas toplom riječju.

One najmlađe koji su obično najosjetljiviji i najstrašljiviji rado će obradovati sitnim darovima i iznenađenjima.

 

Stomatolog Zagreb Renata Ostojić

Asistenti

Asistentice

Ana
Ana
Mateja
Mateja
Ivana asistentica
Ivana
Snježana
Snježana
Antonija
Antonija
Ružica
Ružica

Srdačan doček za Prekrasan Osmijeh

Dragi naši sadašnji i budući pacijenti,

želim Vam srdačnu dobrodošlicu na našu internetsku stranicu kao i uživo u našu ordinaciju! Naši dragi pacijenti koji nas već poznaju znaju da je zadovoljan i lijep osmijeh naših pacijenata ono što nas pokreće.

A sve Vas koji ste u potrazi za stomatologom koji će Vas razumjeti i vratiti Vam osmijeh, pozivamo da se upoznate s nama i uslugama koje pružamo te nam se s povjerenjem obratite.

Stomatolog Zagreb

Vaš tim Ordinacije Renata Ostojić

Odnosi s javnošću

Paula And.
Paula
Sanja
Sanja
Valentina
Valentina
Diana
Karmen
Karmen
Dragana
Velimir
Riccardo
Riccardo
Mladen
Mladen
Ivana
Ivana
Stela
Stela
Magdalena
Magdalena
Jasna

ISO 9001 certifikati izvrsnosti

U Ordinaciji dentalne medicine Renata Ostojić, dr. med. dent, opredijelili smo se za implementaciju međunarodne norme ISO 9001 kako bismo demonstrirali naše sustavno upravljanje procesima zdravstvenih usluga.

Osnovni cilj naše Ordinacije je povećanje stupnja zdravstvene zaštite i razvijanje povjerenja kod naših pacijenata. Ordinacija dentalne medicine dr. Renata Ostojić nastoji zadovoljiti potrebe svih svojih pacijenata profesionalnim pristupom koji se temelji na etičnosti stomatološke struke, dobroj komunikaciji, ljubaznosti prema pacijentima i ono najvažnije, kvaliteti pruženih stomatoloških usluga. Uz poštivanje svih zakonskih obveza nastojimo da nam prioritet bude zadovoljan pacijent. Zadovoljstvo pacijenata provjeravamo neprestanim anketiranjem i na taj način pratimo kvalitetu naših usluga.

U obavljanju naših usluga koristimo stomatološku opremu koja zadovoljava sve zakonske zahtjeve, ali i suvremene strukovne standarde. Primjenom norme ISO 9001 Sustava upravljanja kvalitetom, uspostavljena je nova razina upravljanja kojom dobivaju sve zainteresirane strane: pacijent, zaposlenici, društvo i zakonodavac.

Najbolji Stomatolog Zagreb

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas