Dentalni turizam | Dental centar Ostojić - Ordinacija

Dentalni turizam

Iskoristite uslugu visoke kakvoće i popravite vaše zube po znatno nižoj cijeni

Dentalni turizam

Iskoristite uslugu visoke kakvoće i popravite vaše zube po znatno nižoj cijeni

Dentalni turizam

Iskoristite uslugu visoke kakvoće i popravite vaše zube po znatno nižoj cijeni

Stomatološke usluge u Zagrebu

Već godinama nam naši pacijenti, koji žive u inozemstvu ili u drugim krajevima Hrvatske, dolaze u posjetu tijekom svoga odmora. Broj novih pacijenata koji su dobili preporuku od njih je u posljednje vrijeme sve više u porastu. Iskoristite svoj boravak u Zagrebu za posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi. S obzirom da Vam nudimo i smještaj u sklopu ordinacije, Vi iskoristite svoje vrijeme za odmor i relaksaciju. Naša lokacija je atraktivna i zbog neposredne blizine City Centra One East, tako da ćete doslovno moći spojiti ugodno s korisnim. Zašto se ne biste nagradili jednim ugodnim shoppingom nakon posjeta našoj ordinaciji?

Ugodan i moderan smještaj

Našim pacijentima koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske ili inozemstva pružamo besplatan smještaj u vremenu dok traje njihova terapija. Apartmani se nalaze u sklopu dentalne klinike, novouređeni su, imaju vlastiti parking i pristup internetu. S obzirom da je smještaj unutar same ordinacije, između posjeta stomatologu, imat ćete vremena ili odmarati u miru i tišini ili otkrivati Zagreb i sve ljepote koje pruža!

Organizirani prijevoz

Dentalni centar osigurava organizaciju prijevoza prema potrebi pacijenta. Pacijentima je na raspolaganju desetak vozila.

Umjesto da imate dugotrajno liječenje kod kuće za koje ćete morati odvojiti malo bogatstvo, iskoristite uslugu visoke kakvoće i popravak vaših zuba po znatno nižoj cijeni. Komunikacija s pacijentima iz inozemstva znatno je poboljšana uz korištenje interneta i e-maila. Naša ordinacija nudi kompletne usluge dijagnostike i terapije u dogovorenim rokovima i po vrlo prihvatljivim cijenama. Time se mogu ostvariti značajne uštede te u kratkom roku riješiti problemi sa zubima. Značajne uštede mogu se postići kod većih i kompleksnijih radova u fiksnoj protetici koji uključuju implantologiju, ali i u svakodnevnoj i redovnoj brizi za zdravlje zubi i usne šupljine.

Dogovori besplatan stomatološki pregled!

Od stručnog savjetovanja sa stomatologom, individualiziranog plana terapije do potpune realizacije!
Vrati osmijeh svome licu još danas!