Dentalni turizam

Hrvatska je još uvijek, i zbog kvalitete usluge i zbog cijena, vrlo pristupačna i interesantna destinacija za medicinski turizam, prije svega dentalni.

Već godinama nam naši pacijenti, koji žive u inozemstvu, dolaze u posjetu tijekom svoga odmora u Hrvatskoj. Broj stranih državljana koji su dobili preporuku od njih je u posljednje vrijeme sve više u porastu.

Iskoristite svoj boravak u Zagrebu za posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi. S obzirom da Vam nudimo i smještaj u neposrednoj blizini ordinacije, Vi iskoristite svoje vrijeme za odmor i relaksaciju. Naša lokacija je atraktivna i zbog neposredne blizine City Centra One East, tako da ćete doslovno moći spojiti ugodno s korisnim. Zašto se ne biste nagradili jednim ugodnim shoppingom nakon posjeta našoj ordinaciji?

Ugodan i moderan smještaj

Našim pacijentima koji dolaze iz drugih dijelova Hrvatske ili inozemstva pružamo besplatan smještaj u vremenu dok traje njihova terapija.

Stanovi se nalaze u neposrednoj blizini ordinacije, novouređeni su, imaju vlastiti parking i pristup internetu.

S obzirom da je smještaj nadomak ordinacije, između posjeta stomatologu, imat ćete vremena ili odmarati u miru i tišini ili otkrivati Zagreb i sve ljepote koje pruža!

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 8:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Organizirani prijevoz

Ordinacija dentalne medicine Renata Ostojić osigurava organizacija smještaja i prijevoza prema potrebi pacijenta. Ispred poliklinike na raspolaganju vam je besplatan privatan parking, prilagođen pristup za invalide i dizalo.

CENTAR PODRŠKE je na usluzi svim pacijentima kako bi što lakše organizirali svoj dolazak u našu ordinaciju i siguran povratak svom domu.

Svakodnevno se možete informirati kod naših asistenata i dobiti sve informacije vezane uz smještaj i prijevoz (auto, vlak, autobus, avion).

Ordinacija se nalazi na odličnoj lokaciji koja će vam boravak učiniti lakšim, ljepšim i jednostavnijim.

Za vrijeme vašeg boravka asistenti iz centra za podršku pacijentima kao i stručno osoblje ordinacije pobrinut će se da budete zadovoljni i opušteni.

Umjesto da imate dugotrajno liječenje kod kuće za koje ćete morati odvojiti malo bogatstvo, iskoristite uslugu visoke kakvoće i popravak vaših zuba po znatno nižoj cijeni. Komunikacija s pacijentima iz inozemstva znatno je poboljšana uz korištenje interneta i e-maila.

Naša ordinacija nudi kompletne usluge dijagnostike i terapije u dogovorenim rokovima i po vrlo prihvatljivim cijenama. Time se mogu ostvariti značajne uštede te u kratkom roku riješiti problemi sa zubima.

Značajne uštede mogu se postići kod većih i kompleksnijih radova u fiksnoj protetici koji uključuju implantologiju, ali i u svakodnevnoj i redovnoj brizi za zdravlje zubi i usne šupljine.

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas