Izbjeljivanje zuba u Dental centru Ostojić

ugradnja zubne krunice u zagrebu

Dugotrajno lasersko izbjeljivanje zubi

Zašto plaćati više uzastopnih “jeftinijih” tretmana i imati nezadovoljavajuće rezultate ako uz vrhunsku tehnologiju i najmodernije materijale možete imati blistavi osmijeh već nakon prve posjete.

Nisu svi tretmani jednako učinkoviti, stoga pazite na koji način će te izbjeliti svoje zube.

DOGOVORI SVOJ LASERSKI TRETMAN IZBJELJIVANJA I KRENI NA PUT PREMA BLISTAVOM OSMIJEHU.

Pacijenti su često nezadovoljni bojom svojih zuba. Boja može biti neadekvatna iz više razloga: genetika, uzimanje nekih antibiotika, vitamina i minerala, konzumacija hrane i pića koja boje zube, pušenje, starenje itd. U takvim slučajevima sasvim opravdano se preporuča izbjeljivanje zubi. Postoje dva načina izbjeljivanja. Izbjeljivanje kod kuće metodom udlage i izbjeljivanje u ordinaciji – ova metoda je puno brža i odvija se u kontroliranim uvjetima. Savršeni efekt se postiže već nakon 2 posjete.

Ugovori svoj LASERSKI tretman

Tražiš najbolje rezultate kod izbjeljivanja? Naruči se na termin još danas i podari si biserno bijeli osmijeh.

Brzina · 6-8 nijansi bjelji zubi · Rezultati koji traju godinama

Izbjeljivanje zubi cijena u Zagrebu

Ugovori svoj LASERSKI tretman

Tražiš najbolje rezultate kod izbjeljivanja? Naruči se na termin još danas i podari si biserno bijeli osmijeh.

 

Izbjeljivanje zubi cijena u Zagrebu

Izbjeljivanje zuba Zagreb - Izbjeljivanje zubi cijenaIzbjeljivanje zuba u Zagrebu

EPIC-10 laser u stomatologiji

– BIJELI ZUBI su uvijek IN

U modernom užurbanom svijetu svima nam nedostaje vremena, a svi znamo da je važno pronaći vrijeme za sebe. Biolase Epic 10 je prepoznao vaše potrebe, pa je stoga ova tehnika izbjeljivanja kao stvorena upravo za vas. Koristi poluvodičku diodu kao izvor laserskog svjetla u infracrvenom području svjetlosnog spektra, a kroz fleksibilni vodič stomatolog dopire do svih područja usne šupljine ovisnosti o zahvatu koji se izvodi. Jednokratni nastavci garantiraju sterilno okružje zahvata.

Laser predstavlja evoluciju u dentalnoj medicini i podrška je standardnim stomatološkim procedurama. Koristi se u oralnoj kirurgiji, parodontologiji, liječenju afti, herpesa, smanjenju osjetljivosti vrata zuba, liječenju korijenskih kanala te za izbjeljivanje zuba.

Lasersko izbjeljivanje zuba – Izbjeljivanje zubi namodernijom tehnologijom

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas