Global symposium nobel 27.6.-29.6.2019. Madrid, Španjolska.

Global symposium nobel 27.6.-29.6.2019. Madrid, Španjolska.

Globalni simpozij Nobel Biocare 27.6.-29.6.2019. Madrid, Španjolska – Novi koncept zubnih implantata

 

Edukacija, usavršavanje i cijeloživotno učenje jedini je pravi put koji vodi do uspijeha na poslovnom planu. Dental Centar Ostojić na čelu s dr. Renatom ne staje na tom putu, stoga smo prisustvovali još jednom velikom simpoziju našeg partnera Nobel Biocarea u Madridu. I doista ovaj simpozij možemo nazvati – velikim, jer osim svjetski poznatih predavača tu se i predstavila nova serija implantata Nobel Biocare N1 za čije se predavanje tražila stolica više.

 

Od spektakularnog otvaranja viskobudžetne produkcije i raskošnog domaćina – španjolske prijestolnice grada Madrida, tu su se okupili pioniri oralne kirurgije, specijalisti protetike i stomatolozi iz cijelog svijeta poput prof. Erica Rompena, dr. Jamesa Chowa, dr. Jill Helms, dr. Josepha Khana, prof. Pauloa Maloa i ostalih.

Sam slogan „promjena dolazi“ i  „preoblikujmo implantologiju zajedno“ uvertira je novog koncepta N1 implantata koji je, osim ostalih sadržaja poput ALL-ON-4 koncepta za bezubu čeljust, digitalizacije oralne kirurgije, sve veća važnost digitalnih medija u dodatnoj edukaciji, ecc., doista privukao najviše pažnje.

Kakva je nova serija Nobel Biocare N1 implantata saznat će se točno u petak 28.6. kada će predavači dr. Eric Rompen i dr. Giacomo Fabbri predstaviti i otkriti novi nobelov revolucionarni pothvat čiji je cilj bio jednako uvažiti proces oseointegracije i integraciju mekih tkiva odnosno gingive ugrađujući imedijatno implantat zajedno s malom suprastrukturom koja ubrzava proces zaraštavanja gingive i omogućava minimalno invazivni protetski protokol kasnije.

 

Dr. Renata Ostojić imala je prilike družiti se i učiti od dr. Sascha A. Jovanovich-em koji se smatra jednim od utemeljitelja vođene koštane regeneracije (GBR) i jednim od najvećih stručnjaka na svijetu.

Veselimo se novinama s ovog revolucionarnog simpozija, i daljnoj edukaciji dr. Renate koja će svo zanje prenijeti na ostatak našeg kolektiva. Vjerujemo da će se Nobel Biocare N1 ubrzo naći i u našem dental centru i da će naši pacijenti biti u mogućnosti isprobati ovaj hvalevrijedan projekat.

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube’s privacy policy.
Learn more

Load video