All-on-4 protokol tečaj u Poliklinici MALO

All-on-4 protokol tečaj u Poliklinici MALO

All-on-4 protokol je inovativni kirurški zahvat za rehabilitaciju bezubih čeljusti, usredotočen isključivo na pacijenta.

Iskorištavanjem dostatne kosti u prednjem dijelu kako gornje tako i donje čeljusti ova široko primjenjiva kirurška tehnika omogućuje liječenje znatno većeg broja pacijenata. Tom metodom izbjegnuti su nepotrebni i dugotrajni postupci ugradnje umjetne kosti.

Tijekom 2 dana profesor Paulo Malo, pionir All-on-4® kirurških protokola i njegov klinički tim pokazao nam je kako će pacijent imati neposrednu funkciju i izvrsnu estetiku s minimalnim brojem zubnih implantata u najkraćem vremenskom roku.

Na ovom tečaju sudjelovala je i naša dr. Renata te dodatno nadogradila vještine i znanja kako bi svojim pacijentima koji pate od bezubosti mogla pružiti još kvalitetniju uslugu koristeći All-on-4® kirurški protokol koji slijedi MALO CLINIC protokol za rehabilitaciju.

Ako patite od djelomične ili potpune bezubosti, obratite nam se s povjerenjem jer možda je baš za vas All-on-4 metoda idealno rješenje nadostatka zuba – na brz i bezbolan način.