Vrhunski Zubni Implantati AKCIJA u Dental Centru Ostojić

Prekrasan osmijeh uz All on 4

Zubni Implantati Akcija

Trajno rješenje za bezubost!

Našim pacijentima omogućili smo ugradnju PREMIUM zubnih implantata s doživotnom garancijom od strane vrhunskog oralnog kirurga. Ovo je jedinstvena prilika da nadomjestite zub koji Vam nedostaje zubnom krunicom na implantatu. Brzo i bezbolno u svega 20min! Naš tim vrhunskih stručnjaka stomatolgije tu je da trajno riješi Vaš problem i vrati vam osmijeh na lice.

Zubni implantati s doživotnom garancijom

Premium implatanti i dugogodišnje iskustvo idealno su rješenje za vas! U našoj ordinaciji korisimo renomirane PREMIUM implantate na koje dajemo doživotnu garanciju.

Kompletan zub na implantatu samo 5400kn!

Zubni Implantati Akcija

Zubni Implantati Akcija u Dental Centru Ostojić
Zubni implantati izgledaju kao vaši prirodni zubi, a zbog čvrstog srastanja s kosti nema razlike u funkcionalnosti od prirodnih zuba. Kod gubitka zuba kost oko zubnog korijena polako počinje nestajati, što čak može izmijeniti oblik čeljusti. Implantat ugrađen na tom području stimulira rast kosti, sprečavajući tako gubitak koštane strukture i posljedično povlačenje zubnog mesa. Implantat čuva vaše prirodne zube. Naime, ugradnjom implantata ne morate žrtvovati (brusiti) zdrave zube koji bi služili kao nosači mosta. Zubne proteze često su nestabilne te padaju s ležišta. Ukoliko imate takav problem, obratite nam se s povjerenjem! Zubni implantati će ih učvrstiti i tako olakšati nošenje proteze. Implantatom dobivate stabilnu, trajnu i estetski besprijekornu nadoknadu izgubljenog zuba.

Dogovorite specijalistički pregled i saznajte da li ste kandidat za ugradnju implantata

Zubni Implantati Akcija

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

0 comments on “Vrhunski Zubni Implantati AKCIJA u Dental Centru Ostojić

Comments are closed.

Nazovite nas
Kako do nas