Zašto keramičke krunice na zubnim mostovima?

Niste već dugo uživali u hrani ili se sramite nasmijati?

Naš tim vrhunskih stručnjaka tu je da trajno riješi vaš problem i vrati vam osmijeh na lice!

ZUBNE KRUNICE SU FUNKCIONALNO I ESTETSKI NAJBOLJE RJEŠENJE ZA ZUBE KOJI NEDOSTAJU.

Garancija-100

Zašto nas posjetiti i krenuti s terapijom:

  • Organizirani prijevoz
  • BESPLATNI ortopanski snimak
  • BESPLATNI smještaj
  • Detaljan plan terapije i individualni pristup
  • Konzultacije s našim specijalistima
  • Centar podrške na raspolaganju

Ako imate zub koji ima veliki ispun ili koji je oslabljen karijesom i ako ispun sam ne može riješiti situaciju, u obzir dolaze i krunice, metalne ili bezmetalne, ovisno o situaciji u ustima i vašim željama, zahtjevima i mogućnostima. Zubne krunice se mogu preporučiti i nakon endodotskog liječenja zubi kako bi se ojačala njihova čvrstoća, ako su zubi previše istrošeni ili nakon frakture zuba. Zubna krunica se izrađuje u slučajevima kada je zub toliko oštećen da se na njemu ne može napraviti ispun, kada fali dosta zubnog tkiva uslijed endodontskog liječenja ili dotrajalosti prethodne protetike.

Samopouzdanje i kvaliteta života koju Vam donosi novi osmijeh nezamjenjivi su!
Zubne krunice idealno su estetsko rješenje vaših problema.

PRIJE

POSLIJE

PRIJE

v1-500x329

POSLIJE

v2-500x329

Zašto nas posjetiti?

Možemo se pohvaliti vrhunskim stručnjacima i modernom opremom koja je u samom vrhu hrvatskih i svjetskih standarda te nam pomaže u postizanju još veće kvalitete usluge. Zubne krunice su rađene prema najvišim svjetskim standardima od strane vrhunskih zubnih tehničara i najmodernije laboratorijske opreme.

BESPALTAN SMJEŠTAJ ZA NAŠE PACIJENTE

Svim našim pacijentima koji uđu u terapiju osiguravamo besplatan smještaj u našim moderno opremljenim apartmanima. Uvijek spremni za naše pacijente, apartmani su klimatizirani u vrućim ljetnim danima i topli u zimskim mjesecima. A s besplatnim pristupom internetu i kabelskom televizijom omogućili smo vam trenutke opuštanja nakon zahvata.

ZA SIGURNO I UDOBNO PUTOVANJE PREMA OSMIJEHU

Naš centar podrške je na usluzi svim pacijentima kako bi što lakše organizirali svoj dolazak u našu polikliniku. Svakodnevno se možete informirati i dobiti sve informacije vezane za smještaj i prijevoz (auto, vlak, bus, avion). Putujte s nama udobno i sigurno. U međuvremenu, možete se opustiti i voditi brigu o svojim aktivnostima.

Virtualna-šetnja

Zašto čekati godinama, ako nas možete kontaktirati još danas i krenuti u svijet s novim osmijehom!

Renata-i-Renata

Ukoliko želite poslati ortopan, CT snimku ili slično...