Ordinacija dentalne medicine Renata Ostojić pruža ti jedinstvenu priliku da
ovog ljeta zablistaš na plaži s biserno bijelim osmijehom po super cijeni. 🙂

ZAŠTO IZBJELJIVANJE LASEROM?

izbjeljivanje zuba laserm

Lijepi i bijeli zubi jedna su od osnovnih predispozicija za lijep izgled. Kako biste postigli željenu bjelinu zuba, preporuka je izbjeljivanje laserskim svjetlom što je danas jedan od traženijih dentalnih zahvata.

U odnosu na druge metode, laserska tehnologija pruža brži, sigurniji i nježniji pristup izbjeljivanju zubi i uklanjanju obojenja za predivno bijel osmijeh. Osjetljivost zubi nakon tretmana nije toliko izražena zbog čega je popularniji izbor u odnosu na druge metode izbjeljivanja zubi. Rezultati su vidljivi odmah nakon zahvata, a zubi su svjetliji od 2 do 3 nijanse.

Preporučena cijena po čeljusti: 1.500,00 kn

Cijena počeljusti za Vas: 1.000,00 kn

Prednosti izbjeljivanja zubi laserom:

  • promjena boje zuba za otprilike 2 – 3 nijanse
  • tretman traje odprilike 1 sat
  • pogodan za osobe s osjetljivim zubima

Vrhunski laser za izbjeljivanje zubi

U našoj ordinaciji koristimo najmoderniju tehnologiju diodnog lasera EPIC™ 10 koji predstavlja najnoviju lasersku inovaciju, a rezultat je 25-godišnjeg inženjeringa američke tvrtke Biolase.

EPIC™ 10 je jedini diodni laser koji ima tri jedinstvena načina rada (terapije): kirurgiju mekih tkiva, izbjeljivanje te smanjivanje bolova čime se osigurava svestran pristup u dentalnom liječenju, a time i ugodniji tretman za klijenta, odnosno, pacijenta.

Prije-izbjeljivanje-laser-Biolase-Ostojić
logotip

Ispuni obrazac i zablistaj ovog ljeta 🙂