AKCIJA

3+1 zubni implantati GRATIS

Akcija traje samo do 01.09.2019. !

Nedostaje Vam nekolko zubi?
Imate manjak samopouzdanja?
Želite lijep osmjeh?

Nudimo Vam jedinstvenu mogućnost ugradnje PREMIUM zubnih implantata po super akciji . Ovo je jedinstvena prilika da nadomjestite zube koji Vam nedostaju  Brzo i bezbolno !

*Mogućnost plaćanja na rate Nadogradite kompletan zub u ordinaciji Ostojić! Najjeftiniji zubni implantati u Hrvatskoj

zubni implantati cijena u zagrebu

Ugradnja implantata – pacijentu se najprije u ordinaciji izvadi krv, nakon čega se primjeni lokalna anestezija na mjestu ugradnje implantata. Kada anestezija počne djelovati, napravi se mali rez kroz zubno meso, kako bi se pristupilo kosti. Kost se zatim specijalno dizajniranim svrdlima buši na biološki način, znači s malim brojem okretaja i bez ispiranja tekućinom pa na mjestu preparacije ostaje potpuno biološki očuvana kost. Preparacija se zatim ispire plazmom pacijenta, površina implantata se također prelije plazmom te se implantat usadi u kost, nakon čega se zubno meso šiva iglom i koncem mikroskopskih dimenzija. Implantati su najmodernije moguće rješenje djelomične i potpune bezubosti i omogućuju nam rješvanje i najkompleksnijih slučajeva, uz čuvanje prirodnih zubi. Najveća „mana“ implantata kako su je pacijenti doživljavali, bila je dugotrajnost terapije. Međutim, u današnje vrijeme i to je značajno skraćeno, upotrebom najsuvremenijih metoda augmentacije i ugradnje implantata te posebnim nadogradnjama, koje nam omogućuju opterećenje čak i odmah nakon same ugradnje.
Prilikom izrade krunica i mostova, bruse se prirodni zubi, npr. za nadoknadu jednog zuba koji nedostaje, potrebno je izbrusiti dva susjedna zuba. Takvi zubi do kraja života moraju biti opskrbljeni krunicama, koje se mijenjaju svakih 10-15 godina.

besplatan broj 0800 4554

Zubni implantati super akcija

Akcija koju jednostavno ne smijete propustiti!

Savršeno vrijeme za rješavanje problema – kompletan zub na implantatu samo 204kn mjesečno. Najjeftiniji zubni implantati u Zagrebu

Najkvalitetniji zubni implantati cijena u zagrebu

Zubni implantati cijena su titanski vijci koji služe kao zamjena za korijen zuba koji nedostaje.

Kompletan zub na implantatu samo 204 kn mjesečno

Tražite dodatne informacije? Nazovite naš Centar podrške na 0800 4554 od pon – pet 7:00 – 21:00, sub od 8:00 do 14:00 ili nas kontaktirajte mailom na ordinacija@drrenataostojic.hr

Sviđa ti se naša Ordinacija? Podijeli našu priču s prijateljima!

Nazovite nas
Kako do nas